IV Konkurs Muzyczny „Mińskie nutki Konstantego” – Warsztaty metodyczne dla nauczycieli

Szanowni Państwo,

Mamy zaszczyt zaprosić Państwa na WARSZTATY METODYCZNE „ZABAWY MUZYCZNE Z REKWIZYTEM” w ramach IV-go Spotkania Muzycznego „Mińskie nutki Konstantego”, które odbędą się 23 kwietnia 2024 r. w Miejskiej Szkole Artystycznej I stopnia im. Konstantego Ryszarda Domagały w Mińsku Mazowieckim.

Godziny 16:30-19:00

Sala 7 / Sala 5

Prowadzący:

Anita Anna Wasilewska / Jagoda Jabłonowska

Warsztaty skierowane są do wszystkich nauczycieli i pedagogów pracujących w placówkach przedszkolnych i wczesnoszkolnych z całego terenu powiatu mińskiego. To wyjątkowa okazja, aby poznać nowe sposoby edukacji poprzez muzykę. Podczas tegorocznych warsztatów będą omawiane zabawy muzyczno-ruchowe z wykorzystaniem rekwizytu, np. kubek, łyżka, czapka, chustka, sznurek i wiele innych. Zabawy te mają na celu wspomagać zarówno muzyczny jak i ogólny rozwój dziecka. Serdecznie zapraszamy!

Wydarzenie odbywa się pod honorowym patronatem Burmistrza Miasta Mińsk Mazowiecki – Marcina Jakubowskiego, we współpracy ze Starostwem Powiatowym w Mińsku Mazowieckim oraz Radą Rodziców Miejskiej Szkoły Artystycznej.

Zachęcamy do zgłaszania uczestnictwa poprzez formularz online, w terminie do 22 kwietnia.

Link do formularza zgłoszeniowego: https://tiny.pl/drg4q

Możliwe jest także zgłoszenie mailowe lub telefoniczne:

anita.wasilewska@rytmlab.pl

fundacjalira@onet.pl

tel. 503 359 108

Serdecznie zapraszamy do udziału w tym wyjątkowym wydarzeniu, które będzie nie tylko okazją do nabycia nowych umiejętności, ale także do wspólnego spędzenia czasu w muzycznej atmosferze.

Więcej o IV Spotkaniu Muzycznym tutaj: https://fundacjalira.pl/iv-konkurs-muzyczny-minskie-nutki-konstantego/